Mašo Commerce - O nama

Proizvodno trgovinsko preduzece "Mašo Commerce" d.o.o. iz Užica (Bela Zemlja) je osnovano 06. novembra 1992. godine. Proizvodnjom ličnih zaštinih sredstava bavi se od 1999. godine. Direktor i vlasnik Preduzeća gospodin Zoran Janjic je svoje veliko iskustvo u radu sa polimerima godinama sticao u nekada moćnom i velikom "Prvom Partizanu". Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja visokokvalitetnih ličnih zaštitnih sredstava za zaštitu glave korisnika (HTZ oprema).

Celokupan proces proizvodnje zaštitnih šlemova i nadgradnje za iste, obavlja se u preduzecu „Mašo Commerce“ osim repromaterijala koji se nabavlja od renomiranih dobavljaca. Preduzeće se pored proizvodnje i prodaje svojih proizvoda bavi i trgovinom (veleprodajom) svih ostalih sredstava i opreme za bezbednost i zdravlje na radu drugih proizvodjaca.

Misija

Preduzece "Mašo Commerce" d.o.o. je odlučno da do kraja radi kvalitetno i ispravno, svake godine osvaja po jedan ili više novih proizvoda, za šta je dobilo sertifikate od Instituta Nikola Tesla u Beogradu, Instituta za zaštitu na radu u Novom Sadu, Tehnickog opitnog centra (TOC) u Beogradu, a trenutno je i u procesu dobijanja CE znaka i standarda EN 397 radi plasiranja svojih proizvoda na Evropsko tržište. Poznajuci složenost proizvodnog procesa kvalitetnihih sredstava očigledno je da je to veliki uspeh. Ovo preduzeće je opredeljeno za vrhunski kvalitet i tu nema improvizacije, jer se imidž dobrog proizvodjača teško stiče, a lako se gubi.

Trgovinska roba:

Radna odela, mantili, kombinezoni, pantalone, jakne, majice, rukavice, zaštitne cipele i čizme, kabanice, kecelje, sredstva za zaštitu disajnih organa, antipadna oprema i ostala oprema po potrebi.